Planlegg ditt besøk

Velkommen til Bakkenteigen Kulturhus!

""

Hvor er Bakkenteigen kulturhus?

Kulturhuset ligger i landlige omgivelser mellom Horten og Åsgårdstrand, og er samlokalisert med USN, Universitetet i Sørøst-Norge, Campus Vestfold.

Adresse:
Raveien 215
3184 Borre.

Hvordan kommer jeg meg til Bakkenteigen kulturhus?

Med tog

Ta toget til Skoppum stasjon.

Buss mellom Skoppum og Campus Vestfold korresponderer med toget. Sjekk Vy for togtider og VKT for busstider.

 

Med buss

Det går busser mellom Horten og Tønsberg flere ganger i timen som stopper ved campus Vestfold (busstoppet heter Bakkenteigen).

02 til Horten – Holmestrand (Tønsberg – Hvasser)

01 til Åsgårdstrand – Horten (Tønsberg – Horten)

 

 

Med bil

Når du er på vei til kulturhuset og kjører på Raveien (Rv 325), enten du kommer fra retning Horten eller Tønsberg, ta av til Universitetet Bakkenteigen i rundkjøringen ved Campus Vestfold.

 

Hvor kan jeg parkere?

Parkeringsplass for samkjøring og el-biler ved biblioteket, samt de tre første store parkeringsplassene langs riksveien kan benyttes for gratis parkering. Dette gjelder kun i forbindelse med våre arrangement i kulturhuset, typisk i tidsrommet 17.00–23.00. I tidsrom utenom våre arrangement må regler iht. skilting følges, og man må da regne med at parkeringsselskap gjennomfører kontroller.

 

HC-plasser finnes på parkeringsplassen for samkjøring og el-biler ved biblioteket, og på parkeringsplassen ved den gamle hovedinngangen. Det er heis ned til foajé.

 

Inngang

Inngang til Bakkenteigen kulturhus er via Universitetets hovedinngang. Den markeres med beachflagg og lys når vi har arrangement. Den gamle hovedinngangen oppe ved kantina kan også benyttes.

""

Mat og drikke

KAFÉ AMFI er åpen i forbindelse med alle forestillinger.

 

Her kan du blant annet få kjøpt snacks og drikke, som er tillatt å ta med inn i salen.
Kun kortbetaling.

 

Foajéen

Åpner ca. en time før forestilling.
Ubemannet garderobe.

 

 

Billetter

Billetter vises frem i døra inn til salen. Vi skanner inn den såkalte QR-koden.
Dørene inn til salen åpner ca. 15–30 min. før arrangementet.

 

 

Mobilbruk under forestilling

For at opplevelsen skal bli god for alle, ber vi om at mobiltelefoner settes på lydløs, slå av blits og demp alltid lysstyrken på skjermen. Ta gjerne bilde og en liten videosnutt, så fremt det ikke opplyses om eventuelle spesielle fotorestriksjoner.

 

Diverse

Vi har teleslynge. Toaletter finnes ved hovedinngangen og i foajeområdet. Det er alltid vekter til stede ved våre arrangementer.

Takk for at du besøker oss!