Planlegg ditt besøk

Velkommen til Bakkenteigen Kulturhus!

""

Hvor er Bakkenteigen kulturhus?

Kulturhuset ligger i landlige omgivelser mellom Horten og Åsgårdstrand, og er samlokalisert med USN, Universitetet i Sørøst-Norge, Campus Vestfold.

Adresse:
Raveien 215
3184 Borre.

Hvordan kommer jeg meg til Bakkenteigen kulturhus?

Med tog

Ta toget til Skoppum stasjon.

Buss mellom Skoppum og Campus Vestfold korresponderer med toget. Sjekk Vy for togtider og VKT for busstider.

 

Med buss

Det går busser mellom Horten og Tønsberg flere ganger i timen som stopper ved campus Vestfold (busstoppet heter Bakkenteigen).

02 til Horten – Holmestrand (Tønsberg – Hvasser)

01 til Åsgårdstrand – Horten (Tønsberg – Horten)

 

Med bil

Når du er på vei til kulturhuset og kjører på Raveien (Riksvei 325), enten du kommer fra retning Horten eller Tønsberg, ta av til Universitetet Bakkenteigen i rundkjøringen ved Campus Vestfold.

 

Hvor kan jeg parkere?

Parkeringsplass for samkjøring og el-biler (P), samt de tre store parkeringsplassene langs riksveien/Raveien (P1, P2 og P3) kan benyttes for gratis parkering i forbindelse med våre arrangement i kulturhuset, typisk i tidsrommet 17.00–23.00. I tidsrom utenom våre arrangement må regler i henhold til skilting følges, og man må regne med at parkeringsselskap kan gjennomføre kontroller.

 

HC-plasser finnes på parkeringsplassen for samkjøring og el-biler, og på parkeringsplassen ved den gamle hovedinngangen. Det er heis ned til foajé.

 

Inngang

Inngang til Bakkenteigen kulturhus er via Universitetets hovedinngang. Den markeres med beachflagg og lys når vi har arrangement. Den gamle hovedinngangen oppe ved kantina kan også benyttes.

""

Mat og drikke

KAFÉ AMFI er åpen i forbindelse med alle forestillinger.

 

Her kan du blant annet få kjøpt snacks og drikke, som er tillatt å ta med inn i salen.
Kun kortbetaling.

 

Foajéen

Åpner 1 time før forestilling.
Ubemannet garderobe.

 

 

Billetter

Billetter vises frem i døra inn til salen. Vi skanner inn den såkalte QR-koden.
Dørene inn til salen åpner 15–30 minutter før arrangementet starter.

 

 

Hvor kan jeg kjøpe billetter?

 

Kjøpe billett på Rådhuset

Billetter kan kjøpes over disk ved Servicetorget på Rådhuset i Horten mellom klokken 08-15 på hverdager

(08-14 onsdag).

Adresse: Teatergata 11, 3187 HORTEN.

Telefonnummer: 33 08 50 00

 

Kjøpe billett på TicketCo

Kjøp gjerne billetter på forhånd når du skal på forestilling på Bakkenteigen kulturhus. Du betaler samme pris som i døra, men her kan du sikre deg billetter og gode plasser i forkant av arrangementet.

 

Din digitale lommebok

TicketCo har en app for billettkjøpere – TicketCo Wallet.

Bruker du den samles alle billetter der. Dersom du kjøper billett via web eller app så havner de i din TicketCo Wallet.

På vår hjemmeside, og under arrangementer på vår facebookside ligger det link til billettkjøp.

Du kan også finner våre arrangementer via TicketCo Wallet-appen, eller du kan søke opp arrangement på TicketCo.

 

På web: Første gang du bruker TicketCo må du legge inn navn, mobiltelefonnummer og et betalingskort. Neste gang holder det å logge inn med mobilnummeret og bekrefte med en sms-kode du får tilsendt (dette brukes istedenfor brukernavn og passord). Du kan logge inn på mobil, nettbrett eller web.

Du kan velge om du vil motta billetten per SMS eller e-post for mobil, e-post for hjemmeutskrift eller sendt til TicketCo Wallet. Legg en snarvei på telefonen så har du appen og dine billetter lett tilgjengelig for skanning i døra.

 

finner du ikke billetten du kjøpte?

Med TicketCos billettsporingstjeneste kan du når som helst finne igjen billettkjøpene dine. Tjenesten bruker epost-adressen eller mobiltelefonnummeret du benyttet ved kjøp, til å sikkert hente frem de tilhørende billettene.

Gå inn på TicketCo.no, trykk på «Finn dine kjøpte billetter», følg instruksjonene, og du får en hemmelig lenke tilsendt enten på e-post eller SMS som inneholder din billett.

Har du TicketCo Wallet så ligger alle dine billetter der.

 

Før arrangement

Billetter scannes ved inngang. Ved mobilbillett, skru opp lysstyrken på skjermen før scanning. Husk at billetten må lastes ned til mobilen før du kommer til inngangen. Se her hvordan du laster ned billett.  

 

 

Ledsagerbevis

Bakkenteigen kulturhus aksepterer ledsagerbevis på de aller fleste forestillinger. Én ledsager kan være gratis følge. Ledsagerbevis må forevises ved adgang til arrangementet. Billettene kan ikke bestilles på web eller via app, men må enten hentes på Servicetorget i Rådhuset i Horten (telefon 33 08 50 00), eller man kan sende beviset med e-post til bakkenteigenkulturhus@horten.kommune.no og motta reservasjonen per e-post eller SMS. Antall rullestolplasser er begrenset. Ta kontakt dersom du har noen spørsmål.

 

Søknad om ledsagerbevis

Et ledsagerbevis er et kort som utstedes til personer med en funksjonsnedsettelse som har søkt om ordningen, og som fyller vilkårene for å få ledsagerbevis. Ledsagerbevis utstedes av søkers bostedskommune, og søkes via fastsatt skjema.

 

 

Mobilbruk under forestilling

For at opplevelsen skal bli god for alle, ber vi om at mobiltelefoner settes på lydløs, slå av blits og demp alltid lysstyrken på skjermen. Så fremt det ikke opplyses om eventuelle spesielle fotorestriksjoner, ta gjerne et bilde og en liten videosnutt, men gjør det så diskret og raskt som mulig så det ikke er til sjenanse for andre publikummere.

 

Diverse

Vi har teleslynge. Toaletter finnes ved hovedinngangen og i foajeområdet. Det er alltid vekter til stede ved våre arrangementer.

Takk for at du besøker oss!