12. apr 18:00

RIKSTEATRET: HØR’A DAGBOK

Passer for alle over 6 år Forestillingslengde: 2 timer Pause: Ja

En familiemusikal (av Amina Sewali) med hiphop, humor og varme.


Nansi er ikke så god i norsk. Hun får tips om å begynne å skrive dagbok – akkurat som han i En pingles dagbok – og går motvillig med på det. Egentlig har hun annet å gjøre. Nansi drømmer nemlig om å bli Norges største rap-stjerne!


Hør'a dagbok er en historie om å være ny i Norge. Om en sterk og kul jente som er full av pågangsmot og minst like tøff som mobberne i klassen. Hun er småfrekk og stor i kjeften, og stiller alltid opp for de svake.


 «Nansi trosser dysleksi og de kule gutta på skolen for å bli rap-stjerne. Dette er Tøyen-versjonen av Tonje Glimmerdal i et halsbrekkende originalt Oslo-språk. Barneboka er full av humor, hjertevarme og nye referanser til mat og musikk.» skrev VG om boken og ga terningkast 6.


Ta med venner, naboer og folk du er glad i når Riksteatret kommer til ditt kulturhus. Før forestilling inviterer vi alle til gratis hiphop-kurs i foajeen. Hør'a dagbok blir en musikal som åpner øyne, ører og hjerter for hvem vi er i Norge akkurat nå. Håper vi sees!


BLI MED OG DANS FØR "HØR'A, DAGBOK!"

Møt opp 60 minutter før forestillingsstart! Da har du sjansen til å bli med på en dansesession med danser og koreograf Amie Mbye – helt gratis!Publikum og pressen skriver:

«Det er lenge siden jeg har hørt så mye barnelatter i en teatersal (…) Mine medbrakte barn sa begge terningkast 6» Aftenposten

«Svært engasjerende og morsomt» NRK

«En usedvanlig varm og sjarmerende familieforestilling» Klassekampen

«Heftig og treffende» Dagsavisen

«Sjarmerende, energisk og rørende for hele familien» Norsk Shakespearetidsskrift

«Det er det beste teatret jeg har sett. Jeg bare eksploderte på slutten!» Gutt, 3. klasse 

«Halleluja!! FOR en forestilling. Datteren min lo i to timer.» Far til jente, 6 årPasser for alle over 6 år.

Forestillingslengde: 2 timer

Pause: Ja


Les digitalt program ved å trykke her


Kreditering:

Med Vegard Bjørsmo, Samantha Gurah, Hans Magnus Hildershavn Rye, Kim Fairchild, Marianne Hetland og Emil Rodrigo Jørgensen.


Idé, konsept og komponist Amina Sewali. Regissør Anders T. Andersen. Scenograf og kostymedesigner Dagny Drage Kleiva. Lysdesigner Agnethe Tellefsen. Lysdesignerprotesje Shiva Sherveh. Lyddesigner Knut Sævik. Koreograf Amie Mbye. Videodesigner Simon M Valentine. Dramaturg Rania Broud. Produsent Silje Vigerust Vinjar. Produsert av Riksteatret i samarbeid med Hålogaland Teater og Oslo Nye Teater, på turné med Riksteatret og Hålogaland Teater.