27. mar 18:00

RIKSTEATRET: BØLGEBRUS KL. 18.00 // PRESTEGÅRDSSTRANDA

Pause: Nei Passer for barn fra 3 år. 

Bli med på jakten etter havets hemmeligheter i denne vandrende uteforestillingen. Et teatereventyr ute i naturen! 

Bølgebrus er en genistrek av en forestilling for de minste. En interaktiv teateropplevelse der barna får undre seg over havets mysterier på reise gjennom den magiske havparken.  På veien møter du en svømmende sildestim før du virvles videre gjennom dansende sjøgress. En sulten hai dukker opp. Pass deg! En ny bølge skyller deg heldigvis videre. Men vent litt. Hva er det glitrende som stikker opp fra sanden? 

Bølgebrus ble første gang produsert av Hålogaland Teater og Katma til Festspillene i Nord-Norge i 2021. Med Riksteatret får barn i hele landet mulighet til å oppleve denne perlen av en forestilling i sitt eget nærmiljø. 


 Vær oppmerksom på at forestillingen spilles utendørs og innebærer noe forflytning over et lite område. Publikum blir henvist til å sitte på ulike steder så ta på klær som tåle å bli skitne.

 Det er lurt å kle seg etter været og møte opp 10 minutter før forestillingsstart. 


Minner om at forestillingen ikke spilles på kulturhuset på Bakkenteigen, men på Prestegårdsstranda. Inngang ved bommen rett ved det kommunale toalettbygget, ved siden av Båtforeningens hus. Adresse Steinbrygga, 3184 Borre. 

NB. Kun 40 billetter pr. forestilling. 

Varighet 45. min

Pause: Nei

Passer for barn fra 3 år. 


Riksteatrets omtale: www.riksteatret.no/bolgebrus


Pressen mener:

"Teater på sitt aller beste! (…) Skuespillerne evner å ta barna på alvor"
⚄ iHarstad 

"En forestilling der fakta om livet i havet er grunnlag for undring, spenning, lek og utforskning"
⚄ Nordlys


På scenen
Mette Spjelkavik Enoksen og Matias Bjune Pedersen

Team
Regi og konsept: Katrine Strøm. Scenograf: Jósef Halldórsson. Kostymedesigner: Ann-Jorunn Pedersen. Komponist: Tore Bruvoll. Lyddesigner: Jim-Oddvar Hansen. Dramaturg: Lina Synnøve Killingdalen. Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Av Katrine Strøm.

Produsert av Katma og Hålogaland Teater. På turne med Riksteatret