28. jul 20:00

UTSOLGT: RÅDHUSKVARTALET: MARIA HAUKAAS MITTET OG LARS BREMNES

Sommerkonsert i Rådhuskvartalet i Åsgårdstrand 


Maria Haukaas Mittet er fra Senja og har lang bakgrunn som artist. I 2004 debuterte hun med sitt første album «Breathing», som solgte til gull, og har siden gitt ut 5 egne album. I 2015 vant hun «Stjernekamp» på NRK1, og har siden turnert land og strand rundt med sine egne konsepter.   

Lars Bremnes er også godt kjent i norsk musikkliv. Han ble født i Svolvær, og har gitt ut åtte album under eget navn siden debuten i 1994 med «Stjernesukkertøy». Han har også gitt ut 3 album med søsknene Kari og Ola, fikk Spellemannprisen i 2000 og 2006, samt Prøysenprisen i 2009. Våren 2020 slapp han sitt nyeste album «Spelle for de gale» 

I 2019 kunne man se og høre Maria og Lars i en av TV2s mest populære programserier «Hver gang vi møtes». I løpet av disse møtene dukket det opp tanker om et samarbeid, som ble til suksess-turnéen Viser på Veien.  

 

På denne konserten får vi høre smakebiter fra Viser på Veien, samt egne låter og musikk som har hatt betydning i livet for dem begge, og alt framføres med en varm og humoristisk undertone. Med på scenen er gitarist Bernt Rune Stray 


Dørene åpner kl. 19:15

Konsertstart kl. 20:00

Unummererte seter

Restaurant Rådhuset Trattoria har åpent og selger mat og drikke.


Velkommen til fine sommerkvelder hos oss!