22. apr 17:00

MINIMASKEN: ANNIE JR. // LØRDAG 17.00

Varighet: 1 time 15 min Pause: Nei

Med en kjær medaljong og et brev foreldrene skrev da de forlot Annie på barnehjemmet, holder Annie troen oppe om at de en dag kommer og henter henne. I morgen, trøster hun seg selv med hver eneste kveld. 

Hun og de andre ungene har det ikke bra på barnehjemmet som er styrt av den hjerteløse Miss Hannigan. Men Annie gir ikke opp, og når hun treffer løshunden Sandy, og får komme på besøk til milliardæren Oliver Warbucks, får hun sitt livs mulighet.


Musikalen Annie jr. er en kortversjon av Broadway-originalen, men den handler om akkurat det samme; om å ha tro på seg selv og aldri gi opp selv om dagene er aldri så grå. For det kommer jo alltid en ny morgendag.


Regi og koreografi: Linn Gabrielsen

Musikalsk ansvarlig: Anders Gleditsch

Regiassistent: Jarle Henriksen 

Skuespillere: Minimasken 


Varighet: 1 time 15 min

Pause: Nei

Forestillingen er støttet med Grønne midler fra Horten kommune. Få inspirasjon til gjenbruk og opplev selv hvor gøy det er å kle seg ut – og du kan også ta gøyale bilder ved en Annie-fotovegg i foajeen.

Etter forestillingen kan du møte alle skuespillerne fra Minimasken. 


Krediteringer

Av Thomas Meehan, Martin Charnin, musikk av Charles Strouse.

Norsk oversettelse av Arnfinn Hagen, sangtekster av Finn Ludt.


Annie JR.

This amateur production is presented by arrangement with Music Theatre International

All authorised performance materials are also supplied by MTI

Book by Thomas Meehan. Music by Charles Strouse.  Lyrics by Martin Charnin, Irwin Meyer Alvin Nederlander . Associates Inc. 

Presented on Broadway by Mike Nichols. Originally Produced by Stephen R. Friedman. The John F. Kennedy Center for the Performing Arts, Lewis Allen Icarus Productions