29. nov 19:00

JULESHOW 2023

Varighet: 1 time 30 minutter Pause: Nei

Det blir latter, sang og magi når denne gjengen inviterer til et splitter nytt juleshow!


Nils Vogt

Nils er en av våre mest folkekjære skuespillere, ikke minst takket være sin rolle som hissigproppen Karl Reverud i TV-seriene Mot i Brøstet og Karl & Co. Men han har også gjort seg bemerket i en rekke andre roller, både på film, TV og på landets store scener. Det er vel ingen som har spilt i så mange farser som Nils, vi nevner suksesser som Rett i Lomma og Panikk i Kulissene. Han har også medvirket i mange musikaler, bl a Guys and Dolls, Anything Goes, Sugar og Singin´in the Rain. I 2011 mottok Nils Komiprisens Hederspris. For 55 år siden stod Nils på scenen i gamle Edderkoppen Teater sammen med sin gode venn Øivind Blunck. Det er imponerende at de fremdeles holder koken. Takk og pris sier vi!


Reidun Sæther

«Stemmen fra heaven» var allerede en etablert artist da hun for alvor slo gjennom hos det store publikummet med sin fantastiske innsats i NRK-suksessen «Stjernekamp» i 2014. Hun har vært med i Grand Prix, opptrådt på store TV-show og hatt sentrale roller i musikaler som «Cats», «Trollmannen fra Os», «Jungelboken» og «Les Misérables». Dessuten har hun vært med på flere bejublede turnéer med Øivind Blunck. Reidun Sæther er en artist av internasjonalt format, og har et bredt register å spille på. Det er en opplevelse å være vitne til at en enslig stemme kan romme så mye.


Tor Endresen

Da Tor Endresen slo gjennom på landsbasis som syngende bartender i NRK-programmet «Lollipop» på begynnelsen av 90-tallet, var han allerede en etablert artist. Med en stemme så myk at selv en knallhard skarre-r smelter i øret har han blitt en av våre mest folkekjære artister. Han har vært med i Melodi Grand Prix hele 12 ganger, og er Disneys foretrukne vokalist når de store tegnefilmene skal dubbes til norsk – og tolkningene har gitt ham flere priser. Men Endresen har ikke bare en fantastiske stemme, han har også et stort skuespillertalent og er i tillegg vanvittig morsom, noe han har vist i flere sceneoppsetninger.


Erling Solland

The Magic Man har tryllet siden han var seks år gammel, og er nå tryllekunstner og illusjonist i internasjonal toppklasse. Han har vært profesjonell artist siden 1983 og har vunnet en rekke gjeve priser, både her hjemme og i det store utland. Magikeren med det brede registeret har stått på alle landets største scener, foran et like begeistret og måpende publikum hver gang. Det er bare en ting å si om Erling Sollands show: MAGISK!


Trond Nagell-Dahl

"Beat for Beat»-legenden med de karakteristiske lokkene har vært en del av helgekosen til det norske folk i over 20 år, men rekker faktisk også å traktere så vel de hvite som de sorte tangentene for andre artister mellom opptakene – som for eksempel Øivind Blunck. I tillegg har flere av landets største band hatt gleden av å ha «Tangent 007» ved klaveret. Ikke minst folkekjære Hellbillies, som hadde Nagell som fast pianist i nesten seks år. Smilet er aldri langt unna når maestro Nagell-Dahl er i sving – til publikums store glede.


Varighet: 1 time 30 minutter

Pause: Nei