21. jul 20:00

GARASJETORGET: JØRGEN DAHL MOE // NYTT SPILLESTED: ARTILLERIVERKSTEDET

Varighet: TBA Pause: Nei

Sommerkonserter på Garasjetorget - Karljohansvern


Med fare for mye regn og dårlig vær flyttes konserten med Jørgen Dahl Moe på Garasjetorget 21. juli kl. 20:00 inn i verkstedhallen i Artilleriverkstedet som ligger rett ved Garasjetorget.

Dersom været tillater det er det fortsatt mulig å hygge seg med mat og drikke og sosialt samvær i friluft ute på GarasjeTorget i forkant av konserten som starter kl. 20:00. Dørene åpnes kl. 17:30.


Endelig får publikum oppleve det man fikk oppleve på skjermen i fjor på en ekte konsertscene. Jørgen Dahl Moe skal endelig gjøre sine første egne konserter, nesten et år etter finaleseieren i The Voice. 

Med seg til Garasjetorget tar han først og fremst med seg egen musikk. Både gamle, nye og låter ingen har hørt før. Men også noe fra The Voice, og hvem vet, kanskje finner han frem en gammel klassiker og putter den i ny drakt? 

I tillegg har han med seg sitt fantastiske band, dette blir en kveld du ikke vil gå glipp av! Kanskje har han til og med en gjest med seg? 

Stemmeprakt, tilstedeværelse, god stemning, fantastiske musikere og topp kveld er stikkord. Vi sees!


Litt om Jørgen:

Fjorårets The Voice vinner Jørgen Dahl Moe imponerte uke etter uke på TV. Dit har det vært en lang reise. Det hele startet i 2009 da han sjarmerte landet i senk da han med vant MGPjr med sin egenskrevne låt «Din egen vei». Med fantastisk stemmeprakt allerede som ung mann var det ingen tvil om hva Jørgen skulle bruke livet sitt til; det var musikken. Årene gikk, og Jørgen jobbet lenge med musikken. Han har gitt ut noe på egenhånd, helt uten team for å lære hvordan ting funker. Så ble han gjenoppdaget som den nasjonalskatten han er da han trollbandt både dommere og publikum med sin tolkning av Bruce Springsteen sin legendariske «Dancing in the dark» på The Voice. Liveopptaket tok fullstendig av både på Youtube og Spotify, og peaket som #8 på Norge topp 50. Det er helt unikt for et liveopptak. Kommentarfelter rundt omkring renner over med begeistrede fans fra innland og utland. Nå er han i gang med å slippe masse ny musikk, senest med «A play for the gallery». Våren blir fylt med nye utgivelser, så det er bare å glede seg!


Dørene åpner kl. 17.30.

Det blir salg av mat og drikke.


Varighet: ca. 60 minutter

Pause: Nei