20. sep 18:00

DEMENSKORET I FÆRDER: HØSTKONSERT

Varighet: 1 t. 30 min Pause: Nei

For å markere den Internasjonale Alzheimerdagen, ønsker Demenskoret i Færder velkommen til sin aller første konsert!


Vår fantastiske reise startet i mars, og vi har siden da fått kjenne på hva sangglede virkelig er. Onsdag 20.september går Demenskoret på scenen, og vi gleder oss til å gi dere et fornøyelig innblikk i vårt rørende og inspirerende eventyr, med morsomme, varme og varierte musikalske innslag.

Vi garanterer høy allsangfaktor, kjente og kjære sanger. Bli med på en konsert full av smittende sangglede! 


Demenskoret i Færder er et privat initiativ, og ble 7.februar 2023 etablert og registrert som en frivillig organisasjon. Alt arbeid med, i og rundt koret er basert på frivillighet og dugnad. Vi har på veldig kort tid klart å opprette et fantastisk og gratis aktivitetstilbud for mennesker med demens i vårt lokalsamfunn, med fokus på fellesskap, glede, toleranse og aksept. Vi har per dags dato et fullsatt kor med 15 fabelaktige kormedlemmer, som ukentlig kommer med iver, engasjement, entusiasme og glede. Det er ingen tvil om at det er et stort behov for det tilbudet vi har startet, og det er med på å gjøre en forskjell. En stor forskjell, både for kormedlemmene, pårørende og alle de frivillige som ukentlig er engasjert i koret vårt. 

Vår visjon er å være et trygt, stabilt og permanent aktivitetstilbud, og ønsker å være bidragsyter i jobben mot et mer demensvennlig samfunn i mange år fremover.


Eventuelt overskudd fra konserten går uavkortet til fremtidig drift av Demenskoret i Færder.


Varighet: 1 t. 30 min

Pause: Nei