Vi gir deg sommerens kulturopplevelser!

Skrevet tirsdag 8. sep. kl. 10:42

Sommeren er her, og vi kan glede oss til flere spennende opplevelser rundt omkring i kommunen. Det hele starter med et smell på Vollen på Karljohansvern, når årets Fyrverkerikonsert går av stabelen 24. juni. Med Oslofjorden som bakteppe blir dette en spektakulær opplevelse!

Lørdag 9. juli lanserer vi et nytt konsept; Sommerkonsert på Garasjetorget - en sentral og koselig møteplass på Karljohansvern. Det musikalske multitalentet Bjørn Tomren vil gi oss en unik konsertopplevelse denne kvelden. Når han gjestet Bakkenteigen kulturhus itdligere i våres var det helt utsolgt, og jubelen stod bokstavelig talt i taket! Nå får enda flere muligheten til å oppleve denne artisten.

Tradisjonen tro har vi et spenndene og variert program for sommerkonsertene i Åsgårdstrand! Etter en liten pause er både Unni Wilhelmsen og Jan Eggum tilbake. Helle Brunvoll tar med seg noen av landets beste jazzmusikere og låter fra sitt nye album. Soulfenomen Ole Børud kommer endelig til Rådhusamfiet. Og det blir selvsagt ingen sommer uten Louis Jacoby. Det hele avsluttes med en knallsterk duo; Maria Petra og Jørgen Dahl Moe!

Og ikke nok med det; vi kan i tillegg by på et nyskrevet teaterstykke som fremføres på Kulturhuset - Torvet i Åsgårdstrand. Gamle og Nye penger; en forestilling med satiriske, poetiske og gode historier fremført med varme og humor.

Nå kan sommeren bare komme. Vi sees!

Nytt høstprogram

Skrevet fredag 24. aug. kl. 13:11

Hurra!

I dag har høstprogrammet kommet i din postkasse.

Programmet kan også hentes på Rådhuset eller på Servicetorget på Bakkenteigen/USN.

Eller du kan lese det digitalt her:

Det er bare å glede seg til nye kulturopplevelser i vår flotte kultursal. Vi sees!

Høstprogram 2018