NY HØST - NYE OPPLEVELSER!

Skrevet onsdag 31. aug. kl. 14:44

Vi har lenge gledet oss til å presentere vårt nye program fullt av varierte opplevelser – og som alltid byr vi på både nyheter og kjente gjensyn.

Det hele starter med bobler, Bertine og Bugge. Maj Britt Andersen deler av sitt musikkhjerte, og det blir klassiske konserter med udødelige verker fra romantikken. Mens vi venter på no’godt svinger Jonas Fjeld innom oss i 70-sonen. Og lurer du på om du kanskje er frisk? Kaveh Rashidi kan ha svaret på det.

Som alltid er det plass på scenen for våre trofaste følgesvenner Riksteatret og Teater Ibsen, og selvsagt Kongelig Norske Marines Musikkorps.

Vi kjører på med hits fra Motown. Pippi og Peer girer opp, og vi vet du vil la deg begeistre av Harlem Spirit of Gospel. Det blir lokal danseglede, og Gulbrandsens kor og ScenekunstEnsemblet gir oss en ny måte å oppleve musikalhits på.

Rammen rundt opplevelsen er også ny. Vi kan endelig invitere dere inn i en nyoppusset sal som har tatt steget ut av 90-tallet og inn i nåtiden. Vi håper dere liker det nye, men samtidig kjenner de gode følelsene som fortsatt sitter i veggene.

Hjertelig velkommen til nye opplevelser i vårt «nye» kulturhus!

NY HØST - NYE OPPLEVELSER!

Skrevet tirsdag 8. sep. kl. 10:42

Hjertelig velkommen til nye opplevelser i vårt «nye» kulturhus!