Opplevelser bringer oss SAMMEN

Skrevet onsdag 31. aug. kl. 14:44

Når vi møtes og deler opplevelser skjer det noe med oss. Vi blir begeistret, vi undres, eller vi utfordres. Det å ha møteplasser der vi sammen med andre kan dele slike opplevelser er verdifullt, og kanskje trenger vi det mer enn noen gang.

Bakkenteigen kulturhus og kulturformidling jobber gjennom hele året med å skape attraktive møteplasser, om det er i kulturhuset eller på andre arenaer. Kulturhuset skal tilby forestillinger av høy kunstnerisk kvalitet, og programmet skal inneholde både nasjonale og lokale artister som speiler bredden i kulturfeltet. Vi legger til rette for at frivillige lag, skoler og foreninger får en profesjonell ramme rundt sine oppsetninger. Hos oss skal det være noe for alle.

La oss møtes denne våren - enten det er på teater, konsert, stand-up eller danseshow – og være sammen!

For summen av SAMMEN gjør oss rikere.

Vi ses på en scene nær deg.

NY HØST - NYE OPPLEVELSER!

Skrevet tirsdag 8. sep. kl. 10:42

Vi har lenge gledet oss til å presentere vårt nye program fullt av varierte opplevelser – og som alltid byr vi på både nyheter og kjente gjensyn.

Det hele starter med bobler, Bertine og Bugge. Maj Britt Andersen deler av sitt musikkhjerte, og det blir klassiske konserter med udødelige verker fra romantikken. Mens vi venter på no’godt svinger Jonas Fjeld innom oss i 70-sonen. Og lurer du på om du kanskje er frisk? Kaveh Rashidi kan ha svaret på det.

Som alltid er det plass på scenen for våre trofaste følgesvenner Riksteatret og Teater Ibsen, og selvsagt Kongelig Norske Marines Musikkorps.

Vi kjører på med hits fra Motown. Pippi og Peer girer opp, og vi vet du vil la deg begeistre av Harlem Spirit of Gospel. Det blir lokal danseglede, og Gulbrandsens kor og ScenekunstEnsemblet gir oss en ny måte å oppleve musikalhits på.

Rammen rundt opplevelsen er også ny. Vi kan endelig invitere dere inn i en nyoppusset sal som har tatt steget ut av 90-tallet og inn i nåtiden. Vi håper dere liker det nye, men samtidig kjenner de gode følelsene som fortsatt sitter i veggene.

Hjertelig velkommen til nye opplevelser i vårt «nye» kulturhus!