Bakkenteigen kulturhus ønsker deg velkommen til en innholdsrik høst ❤

Skrevet tirsdag 8. sep. kl. 10:42

Oppdatering pr. 17.08.2021

Vi er i det 3.trinnet i den nasjonale gjenåpningsplanen der nye anbefalinger (18.juni) og nye forskrifter (20.juni) er trådt i kraft.

Horten kommune er per i dag underlagt de gjeldene nasjonale reglene. Dette innebærer noen lettelser for arrangementer, selv om det fortsatt vil være strenge regler for smittevern.

I følge nasjonale tiltak er det nå åpent for at offentlige arrangementer kan gjennomføres innendørs med inntil 1000 gjester dersom alle i publikum sitter i faste tilviste plasser. Samtidig gjelder avstandskrav på 1 meter hvilket betyr at vi salen på Bakkenteigen kulturhus kan operere med en makskapasitet på 225 publikummere pr. nå.

Vi ber dere følge med på vår nettside samt på Facebook for oppdatert informasjon.

Publikum vil bli tilvist sine plasser (unummererte) av Bakkenteigens verter. Kommer du sammen med andre i din husstand eller “kohort” kan dere sitte sammen.

Vi oppfordrer vårt publikum om å følge myndighetenes krav og retningslinjer, og påse følgende: Hold avstand, sørg for god hånd- og hostehygiene og hold deg hjemme hvis du er syk.

Vi gleder oss til å se dere på konserter, forestillinger og show på Bakkenteigen!

VELKOMMEN TIL GODE OPPLEVELSER - I TRYGGE OMGIVELSER❤

Nytt høstprogram

Skrevet fredag 24. aug. kl. 13:11

Hurra!

I dag har høstprogrammet kommet i din postkasse.

Programmet kan også hentes på Rådhuset eller på Servicetorget på Bakkenteigen/USN.

Eller du kan lese det digitalt her:

Det er bare å glede seg til nye kulturopplevelser i vår flotte kultursal. Vi sees!

Høstprogram 2018