Bakkenteigen kulturhus ønsker deg velkommen til en innholdsrik høst ❤

Skrevet tirsdag 8. sep. kl. 10:42

Nå klemmer vi til!

Glemt er tiden med avlysninger og begrensninger, for nå åpnes dørene med et høstprogram fullspekket med varierte opplevelser. Glemt er også en utsatt markering av vårt 30-årsjubileum, for nå kan vi inviterer alle til en hel sesong med feiring!

Gjennom tre tiår har utallige mennesker stått på vår scene; både lokale barn, unge og frivillige samt d etablerte, profesjonelle artistene. Vi er stolte av at vi gjennom alle disse årene har fylt kulturhuset med variert underholdning av høy kvalitet og for at vi er en viktig møteplass for mange.

Etter en tid med stengte grenser stiller Dr. Bergland uten grenser, og mens Are Kalvø topper VG-lista slår Marinemusikken litt ekstra på stortromma når de feirer sitt 200-årsjubileum. Vi kjenner våre hjerter banke i takt med Pulse of Floyd og Frida Ånneviks synlige hjerteslag når vi igjen kan møtes på Bakkenteigen for å bli berørt, overrasket og underholdt.

Ta en titt på høstens program, blink ut dine favoritter og inviter med deg noen du vil dele en opplevelse med.

Vi gleder oss til å feire sammen med dere!

Nytt høstprogram

Skrevet fredag 24. aug. kl. 13:11

Hurra!

I dag har høstprogrammet kommet i din postkasse.

Programmet kan også hentes på Rådhuset eller på Servicetorget på Bakkenteigen/USN.

Eller du kan lese det digitalt her:

Det er bare å glede seg til nye kulturopplevelser i vår flotte kultursal. Vi sees!

Høstprogram 2018