Vær så god – her er vårens godbiter i kulturhuset!

Skrevet tirsdag 8. sep. kl. 10:42

Vi velger å se på det som en liten konfekteske med opplevelser. Bitene i esken er varierte, og vi har noe som bør passe for enhver smak. Vi byr på teaterforestillinger og konserter - hvor du blant annet møter kjente karer som Bjørn Tomren og Adam Douglas. Dessuten blir det stand-up og humor, lokal danseglede, samt et gjenhør med Nordic Tenors.

Bli med inn i jungelen sammen med Minimasken, utforsk livets overganger, hils på Peppa sammen med barn du er glad i. Trim lattermusklene, la musikk berøre deg og spe på med felles kulturopplevelser.

Vår motivasjon er alltid å kunne invitere til nye opplevelser, og vi gleder oss ekstra mye til å ønske dere velkommen tilbake!

Ta en titt i vårens program, og velg dine favoritter. Og husk; du kan ta så mange biter du vil.

Nytt høstprogram

Skrevet fredag 24. aug. kl. 13:11

Hurra!

I dag har høstprogrammet kommet i din postkasse.

Programmet kan også hentes på Rådhuset eller på Servicetorget på Bakkenteigen/USN.

Eller du kan lese det digitalt her:

Det er bare å glede seg til nye kulturopplevelser i vår flotte kultursal. Vi sees!

Høstprogram 2018