Riksteatret: Are Kalvø toppar VG-lista

Om popmusikken og meininga med livet.

Kan det hende at svara på alle dei store spørsmåla om livet ikkje er å finne i litteraturen, filosofien eller religionen? Kan det hende dei er å finne hos Britney Spears og Freddy Kalas?

Kan det hende at svara er å finne i dei skikkeleg populære songane som omgir oss gjennom heile livet? Are Kalvø trur det. Med utgangspunkt i eit knippe songar som har toppa VG-lista dei siste femti åra, prøver Kalvø i denne framsyninga å forstå vår tid og finne meininga med livet. Såpass må det vere. Toppar VG-lista handlar om liv, død, politikk, religion, kjærleik, vennskap, kriser og menn i altfor små shortsar. Og song og dans.

På scenen
Are Kalvø og Ståle Sletner

Regissør: Erik Ulfsby, Scenograf: Unni Walstad og Dramaturg: Ingrid Weme Nilsen

Av Are Kalvø.

---------------------------------------------------

For å ivareta smittevernkrav og nødvendig avstand i salen, selges det maks 2 billetter pr. ordre. Det vil kun være 200 plasser tilgjengelig til denne forestillingen. Publikum vil bli henvist til sine plasser (unummerert). Kommer du sammen med familie  eller andre i din "kohort", kan dere sitte sammen. Møt opp i god tid.

Vi oppfordrer vårt publikum om å følge myndighetenes krav og retningslinjer, og påse følgende:

Hold avstand, sørg for god hånd- og hostehygiene (hånddesinfeksjon er tilgjengelig ved inngangene) samt hold deg hjemme hvis du er syk.

Forestillingslengde: 1 time 30 minutter (ingen pause).