NORA m/ venner - GRATISKONSERT

RAADHUSET, ÅSGÅRDSTRAND 

Vi kickstarter konsertsesongen i Raadhuset i Åsgårdstrand onsdag 18. juli med GRATISKONSERT!

På scenen står Nora, som vi sist så på Fyrverkerikonserten sammen med Marinemusikken.


Nora er en 25 år gammel elektro cinematisk pop-artist fra Horten. Hun beskriver sin musikk som visuell og storytelling-kunst og en fusion mellom ambient elektronisk og cinematisk-drømmepop, med ett hint av hennes musikalske bakgrunn i klassisk og jazz.

Opp igjennom årene har Nora hatt flere spennende oppdrag og prosjekter, b.la med komponist Jostein Sætre, dokumentaren Start-Norges første fly, soundtrack til pris-vinnende kortfilmen Paper Stain og mye mer.

I 2017 fullførte NORA sine bachelorer i Creative Musicianship på Bimm London. Her har hun opptrådt med sin egen musikk på steder slik som: O2 Acadamy, O2 Forum Kentish town, Nothing hill arts club og Proud Camden.

Etter å ha bl.a. vært med i The Voice i 2017, er hun nå ute med sin debut-EP "Echoes". I sommer var hun med som solist på Fyrverkerikonserten sammen med Kongelige Norske Marines Musikkorps og solistene Kåre Conradi og Haddi Njie.


Nora har med seg to lovende unge musikere; Emil Nordvik på piano og Anne Handeland på cello.

 

Emil Nordvik er en 18 år gammel pianist og multiinstrumentalist fra Førde i Sogn og Fjordane. Han går for øyeblikket på musikklinjen ved Sandefjord Videregående Skole der han fokuserer på jazzpiano og synth, selv om han spiller musikk av mange sjangre, fra klassisk til musikal til funk.

 Anne Handeland er 18 år og kommer fra Nøtterøy, og spiller cello. Hun er med på Talentutviklingsprogrammet (TUP) til Norges musikkhøgskole. Anne spiller i Vestfold ungdomsstrykeorkester (VUSO) fast, og har vært med i Vestfold symfoniorkester tidligere.


Dørene åpner kl. 20.00.

Konserten varer ca i 1,5 time.

--------------------------------------------------

Sjekk ut Chasing the sun musikkvideoen her:

https://www.youtube.com/watch?v=lgCerZVsnvw


Og Stranger Musikkvideoen her:

https://youtu.be/hB0mH5xt3gg


Echoes the EP, her:

https://soundcloud.com/noraslittleworld/sets/echoes-ep