“008 FYRER LØS” M/ GJESTEARTIST TOR ERIK GUNSTRØM

 008 fyrer løs”– stand up-entertaineren og buktaleren Jan-Robert Henriksen sammen med gjesteartist «Frederico de la Fiasco jr». 


008 fyrer løs” er et show som ikke har sin make i Norden. Komikeren spiller seg igjennom flere hylende morsomme karakterer, med en teknikk som tar pusten fra deg.  Buktaling som underholdningsform har fått ny renessanse etter at buktaleren Jeff Dunham måtte leie Oslo Spektrum da han besøkte Norge. Snart 450 millioner har `klikket` på youtube for å se hans figur ”Ahmed, the dead terrorist”. Jan-Robert Henriksen blir ofte kalt for Europas svar på Jeff Dunham.

Men visste du at Jan-Robert Henriksen gjør flere stemmer og figurer enn Jeff Dunham og lar sine figurere synge og imitere norske og internasjonale personligheter, med minst samme grad av selvfølgelighet som Terry Fator? Du behøver ikke reise til Las Vegas. Du kan reise til et teater i Norge og le deg skakk, og la deg imponere over dette nye fenomenet i norsk showbusiness; Jan-Robert Henriksen og hans frapperende buktalerteknikk, hysterisk morsomme figurer i tillegg til stand-up sekvenser som kaller på latterbølger når artisten herjer med situasjonskomikk de fleste kjenner seg igjen i.

Og som ikke det er nok! Norges morsomste fjes kommer også som en side-kicker i showet. Fra storsuksessen til Dizzie Tunes er figuren Fredrico de la Fiasco jr den mest kjente.  Denne morsomme karakteren er med og gjør livet surt (eller morsomt) for Jan-Robert & Co. 

Tor Erik Gunstrøm som gestalter karakteren trenger vel ikke nærmere presentasjon.  Etter Dizzie kjører Tor Erik sitt eget humorliv i Norge og Sverige. - Still going strong after all this tears, sier han.  

Det blir helt spesielt å blande to profilerte komikere, men begge har sitt ståsted i visuell komikk. Begge dekker 3 generasjoners latterbehov og begge byr til høstens store familielatter. 

Det er også annonsert at Gunstrøm har kjøpt seg ei buktalerdokke, men fikk mandagsutgaven... - Den har ennå ikke begynt å prate, men den har akkurat lært å gå, melder Frederico de la Fiasco opprømt.  


Varighet: 1 time og 30 min (ikke pause)