KJÆRE PUBLIKUM

Skrevet fredag 30. des. kl. 10:50

VELKOMMEN TIL EN SPENNENDE VÅR!

Vi har lagt bak oss en rikholdig høst, sterkt preget av at kulturhuset fylte 25 år, med gjensyn med flere av tidligere års storheter.

Vårprogrammet 2017 byr også på gjensyn med noen av våre folkekjære gjengangere, Øystein Sunde, Halvdan Sivertsen og Benny Borg, samtidig som vi introduserer nye populære aktører: Knut Anders Sørum, Zahid Ali og radarparet Sigrid Bonde Tusvik/Lisa Tønne.

Barna har mye å glede seg til med både Vennebyen, Snøhvit og Pulverheksa på menyen.

Spennvidden er som vanlig stor i det vi tilbyr.

Teater Ibsen gjester oss med Juklerødsaken, en sann og høyst alvorlig historie fra virkeligheten, mens Riksteatret gir oss Kollaps i kullissene, en farse av god gammel klasse.

Musikalsk spenner det fra Pink Floyds lys- og lasershowpregede musikalske verden (Pulse of Floyd) til Minsk symfoniorkester som sammen med sine solister inviterer til operagalla.

Vi er klare – håper du også er det. Ingen grunn til å sitte hjemme!

Velkommen skal du være!