LATTERLIG MORSOMT

Skrevet mandag 3. sep. kl. 11:15

Høsten i Bakkenteigen kulturhus blir nesten latterlig morsom. Vi øser på med noen av landets fremste humorister. Humor er tross alt halve vitsen. Minst.

Og når latteren har lagt seg, slipper vi tonene løs. Spennet er stort. Fra Alexander Rybak og TrondheimSolistene til Morten Abel og Eva Weel Skram. Fra Marinemusikken og urnorske Halvdan Sivertsen til Nordic tenors og islandske Mezzoforte.

Vi skal forføres av dansen og berikes av teatret. Og vi skal møte noen av de største som skrev for våre minste: Muldvarpen, Pippi, Georgs magiske medisin og snekker Andersen kommer.

Vi håper du også kommer!

Nytt høstprogram

Skrevet fredag 24. aug. kl. 13:11

Hurra!

I dag har høstprogrammet kommet i din postkasse.

Programmet kan også hentes på Rådhuset eller på Servicetorget på Bakkenteigen/USN.

Eller du kan lese det digitalt her:

Det er bare å glede seg til nye kulturopplevelser i vår flotte kultursal. Vi sees!

Høstprogram 2018