Vårt program skal være som et tapasbord.

Skrevet mandag 3. sep. kl. 11:15

Du vet, et slikt du først bare går og myser mot for å få oversikten. Deretter plukker du bitene som ser mest fristende ut. Det du ikke vil ha, lar du stå urørt. Det er likevel nok å velge i.

Tapasbordet i Bakkenteigen kulturhus den kommende våren er mangfoldig. Det spenner fra klassiske nyttårskonserter i januar til moderne danseshow i juni. Underveis får vi le med Ingrid Bjørnov, Sven Nordin og Johan Golden.

Vi får ferske musikalske godbiter fra Marinemusikken, Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes, og historiske gjenhør med musikken til Creedence, Johnny Cash og June Carter.

I tillegg venter det et nesten påfallende rikt dyreliv: Riksteatret kommer med Fuglane og Bukkene Bruse. Teater Ibsen kommer med Jungelboken. Hakkebakkeskog blir det også. Og mer til.

Så, velkommen til bords. Vi håper det smaker.

Nytt høstprogram

Skrevet fredag 24. aug. kl. 13:11

Hurra!

I dag har høstprogrammet kommet i din postkasse.

Programmet kan også hentes på Rådhuset eller på Servicetorget på Bakkenteigen/USN.

Eller du kan lese det digitalt her:

Det er bare å glede seg til nye kulturopplevelser i vår flotte kultursal. Vi sees!

Høstprogram 2018