Vi elsker å fylle kulturhuset vårt!

Skrevet mandag 3. sep. kl. 11:15

Denne høsten fyller vi det med himmelsk kjærlighet og en hyttebok fra helvete. Med nylonstrømper og en snill fascist. Med lasershow og levende legender så langt kalenderen rekker.

Vi lover eder og operagalla. Vi lover stor kunst og Lille Grethe. Vi lover latter og tårer. Og lattertårer.

Og vi lover dere tonene og tankene som har farget våre liv. De som er skapt av Eidsvåg og Dagsland. Bettan og Blunck. Bøksle, Bjørnov og Baghera.

Det blir storslått berusende drama. Og det blir Anonyme Akustikere. Det blir latterlig morsomme humorister, lokale danseføtter og internasjonale kammermusikere.

I tillegg kommer Riksteatret. Og Romeo. Og Julie. Og du.

For denne høsten blir det fullt i kulturhuset.

Nytt høstprogram

Skrevet fredag 24. aug. kl. 13:11

Hurra!

I dag har høstprogrammet kommet i din postkasse.

Programmet kan også hentes på Rådhuset eller på Servicetorget på Bakkenteigen/USN.

Eller du kan lese det digitalt her:

Det er bare å glede seg til nye kulturopplevelser i vår flotte kultursal. Vi sees!

Høstprogram 2018